Conturile a mii de utilizatori Instagram au fost sparte sau suspendate brusc

31 Oct 2022
Conturile a mii de utilizatori Instagram au fost sparte sau suspendate brusc

Rețeaua de socializare se confruntă cu dificultăți tehnice. Mulți utilizatori de internet menționează o suspendare inexplicabilă a contului lor, scrie BFMTV.

După WhatsApp de la sfârșitul lunii octombrie, este rândul Instagram, o altă aplicație emblematică a Facebook, să fie victima unei întreruperi majore. Pe Twitter, cuvântul cheie #Instagramdown a generat aproximativ 15.000 de apariții în mai puțin de două ore.

La rândul său, site-ul de colaborare Downdetector care listează rapoarte de întrerupere din întreaga lume, se confruntă cu o creștere similară. De fiecare dată utilizatorii de Internet care menționează o suspendare a contului lor sau o pierdere semnificativă de abonați.

După cum arată capturile de ecran distribuite pe rețelele sociale, utilizatorii de Internet afectați văd că apare un mesaj de alertă. „V-am suspendat contul pe 31 octombrie 2022”, precizează astfel aplicația, enumerând motivele uzuale care pot duce la o astfel de sancțiune, începând cu nerespectarea regulilor de utilizare a platformei.

Printre mărturiile împărtășite pe Twitter, Tech&Co a putut confirma că paginile mai multor internauți nu mai erau accesibile pe 31 octombrie la începutul după-amiezii.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră