Celebrul rapper Takeoff a fost ucis la doar 28 de ani de un „glonț rătăcit”

02 Noi 2022
Celebrul rapper Takeoff a fost ucis la doar 28 de ani de un „glonț rătăcit”

Rapperul Migos Takeoff a fost ucis de un „glonț rătăcit”, a susținut casa sa de discuri într-un comunicat.

Muzicianul în vârstă de 28 de ani, nominalizat la Grammy, a murit marți într-o împușcătură pe o pistă de bowling din Houston, Texas.

Aducându-i un omagiu, casa sa de discuri a declarat într-o declarație: „Violența fără sens și un glonț rătăcit au luat o altă viață din această lume și suntem devastați”.

Șeful poliției din Houston, Troy Finner, a spus că nu vrea să speculeze dacă Takeoff este ținta.

El a adăugat: „Pe baza a ceea ce spun oamenii despre el, este foarte respectat, non-violent.

„Nu m-aș aștepta să fie implicat, dar vreau să aștept ancheta - dar nu avem niciun motiv să credem că a fost implicat în ceva criminal la acea vreme, așa cum oamenii îl descriu ca fiind foarte pașnic, iubitor, un mare. animator”.

El a rugat martorii de la fața locului să se prezinte.

„Vă rugăm să faceți un pas, să ne transmiteți informațiile, astfel încât să putem închide această familie care este rănită în acest moment”, a spus el la o conferință de presă marți după-amiază.

Împușcarea a avut loc în jurul orei 02:30, ora locală (07:30 GMT), pe un balcon din afara 810 Billiards and Bowling Alley, unde Takeoff jucase zaruri cu unchiul și colegul său de trupă, Quavo.

Poliția a spus că între 40 și 50 de invitați au fost la o petrecere privată când cineva a deschis focul. Când au ajuns, ofițerii au spus că au găsit o mulțime mare și un bărbat cu o rană de armă în cap sau gât. El a fost declarat mort la fața locului.

Alte două persoane, un bărbat de 24 de ani și o femeie de 23 de ani, au fost rănite și au fost transportate la spital cu vehicule private. Nu au fost efectuate arestări.

Șeful poliției, Finner, a spus că „cel puțin două arme de foc” au fost implicate în incident” și că au fost „cel puțin două persoane care au apăsat pe trăgaci pe aici”.

Takeoff, pe numele real Kirsnick Khari Ball, a fost o treime din trupa de top din Atlanta, Migos, ale cărei hituri au inclus Walk It Talk It, Stir Fry și Versace.

Ei au obținut un succes popular cu single-ul lor din 2016, Bad And Boujee, care a ajuns în fruntea topurilor din SUA și a fost nominalizat pentru cea mai bună interpretare rap la Premiile Grammy.

Takeoff nu a apărut pe acea melodie, spunând că a ratat sesiunea de înregistrare, dar a fost considerat a fi unul dintre arhitecții cheie ai sunetului Migos - plin de triplete vocale puternice și bătăi rare și bâlbâite.

Omagiile aduse vedetei au inundat rețelele de socializare, prieteni, colaboratori și fani împărtășindu-și devastarea din cauza pierderii sale.

Drake, al cărui remix de Versace le-a dat trupei primul gust al succesului 201,3, a scris pe Instagram: „Am avut cele mai bune amintiri când vedem lumea împreună și aducem lumină în fiecare oraș pe care îl atingem. Asta e ceea ce voi face. concentrați-vă pentru moment.”

Gucci Mane, care a colaborat recent cu Takeoff și cu unchiul și colegul său de trupă Quavo la piesa Us vs. Them, a distribuit o fotografie a rapperului pe Instagram, spunând că vestea morții lui „mi-a frânt inima”.

Colegii legendelor din Atlanta, Outkast, au făcut ecou declarația, împărtășind o fotografie a lui Takeoff cu legenda: „Odihnește-te în pace, Takeoff. Transmițând cele mai profunde condoleanțe și rugăciuni familiei, prietenilor și comunității sale de oameni atinși de meșteșugul său”.

 

 

Sursa: BBC News

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră