Se mărită fosta blondă de la Cotroceni? Câţi bani poţi să faci la pariuri dacă Elena Udrea spune „DA“

27 Ian 2017 | scris de Jeanina Nastase
Se mărită fosta blondă de la Cotroceni? Câţi bani poţi să faci la pariuri dacă Elena Udrea spune „DA“

Povestea de dragoste dintre Elena Udrea şi mai tânărul  Adrian Alexandrov a devenit subiect de pariuri. Astfel, cea mai cunoscută casă de pariuri online din România, winmasters, oferă o cotă excelentă pentru ca Adrian Alexandrov să o ceară pe Elena Udrea, iar aceasta să spună DA.

Dacă în politică lucrurile nu au mers prea bine pentru Elena Udrea, aceasta ratând  intrarea in Parlamentul la alegerile din decembrie trecut, viaţa amoroasă a celei mai celebre blonde din politica românească este la cote maxime. Elena Udrea trăieşte o poveste de dragoste care, cel puţin prin obiectivele paparazzilor de la ziarele tabloide,  pare una sinceră si foarte frumoasă, alături de tânărul Adrian Alexandrov.  Cei doi sunt văzuţi mereu împreună,  la evenimente mondene sau în locuri publice, unde nu se sfiesc să îşi arate sentimentele, potrivit RTV. 

Chiar dacă lucrurile par roz pentru cei doi îndrăgostiţi, casele de pariuri nu le dau prea multe şanse să treadă la nivelul următor, care ar fi o cerere în căsătorie. Astfel, în oferta casei de pariuri online winmasters a apărut un pariu care spune totul despre cum văd profesioniştii şanselor relaţia dintre cei doi: cota ca Elena Udrea să accepte o eventuală cerere în căsătorie din partea lui Adrian Alexandrov până la sfârştiul anului este de 4.00, în vreme ce probabilitatea ca acest lucru să nu se întâmple este cotată cu 1.20.  Previziunile bookmakerilor nu sunt tocmai vesele pentru cei doi însă poate că, în cele din urmă, dragostea va învinge.

Elena Udrea, mai îndrăgostită decât oricând 

Elena Udrea a început o nouă poveste de dragoste în vara acestui ani, iar acum pare mai îndrăgostită ca niciodată. Fostul ministru a declarat la Kanal D că ar spune “DA” dintr-o suflare, dacă iubitul său cu Adrian Alexandrov ar cere-o de soție. Cu toate acestea, Udrea susține că nu ar vrea să-și etalege povestea de iubire în public.

"Eu sper să nu fie un interes major. Ani de zile nu s-a știut nimic. Viața mea privată nu trebuie să fie subiect de discuții. E de înțeles o curiozitate față de ce fac persoanele publice în viața lor din afara scenei. Speranța mea este că nici de acum încolo relația mea și partenerul meu nu vor fi un subiect", a spus Udrea.

Relaţia dintre Elena Udrea şi Adrian a început în urmă cu doar câteva luni şi s-a desfăşurat, în principal, la malul mării, acolo unde cei doi şi-au trăit dragostea departe de ochii curioşilor. Mai mult de atât, Alexandrov este un bărbat şarmant din Tulcea, care în urmă cu doar trei ani visa la o carieră în televiziune. Mai exact, conform unui videoclip de prezentare, Adrian îşi dorea cu ardoare să devină prezentator, astfel că a urmat cursurile unei şcoli din Londra. Între timp a mai profesat ca model și s-a afișat la diverse petreceri exclusiviste. Elena Udrea a divorţat de Dorin Cocoş în 2013 pe cale amiabilă, în faţa notarului, după o căsnicie de zece ani.


 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră