Ca-n filme - un gălățean și-a făcut tunel secret

16 Mai 2015
Ca-n filme - un gălățean și-a făcut tunel secret
Poliţiştii au descoperit un tunel cu o lungime de aproximativ 40 de metri, construit de un gălăţean în vârstă de 44 de ani, care făcea legătura între locuinţa acestuia şi malul lacului de acumulare Ciuslea-Movileni, aflat pe cursul râului Şiret, potrivit unui comunicat al Poliţiei Romane, citat de Mediafax.

"Acest tunel făcea legătura între curtea locuinţei celui în cauză şi comunica cu malul lacului de acumulare Ciuslea-Movileni, aflat pe cursul râului Şiret. Tunelul a fost săpat în pământ, pe o lungime de aproximativ 40 metri, avea înălţimea de 2 metri şi o lăţime de 1,2 metri, fiind, totodată, prevăzut şi cu sistem de iluminare. La ieşire, avea construită o uşă din fier încastrată în beton, asigurată cu zăvoare pe partea interioară", potrivit sursei citate.

Pe lungimea tunelului construit, în două lacase anchetatorii au găsit o barcă de pescuit gonflabilă, lansete şi o cameră de tractor improvizată că pluta.

Uneltele de pescuit şi ambarcaţiunea găsite au fost ridicate, pentru a fi confiscate.

Gălăţeanul folosea acest tunel atât ca loc de depozitare a uneltelor de pescuit, cât şi că mod de acces rapid la luciul de apă, capătul tunelului fiind situat într-o zonă inaccesibilă persoanelor şi ascuns de vegetaţie abundenţă. 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră