Bogdan Naumovici comentează alegerea lui Donald Trump: „Bravo, America!“

09 Noi 2016 | scris de Mara Răducanu
Bogdan Naumovici comentează alegerea lui Donald Trump: „Bravo, America!“

 

Iată textul postat pe pagina sa de socializare: 

„1. Ma bucur pentru ca am spus ca Trump va castiga inca de cand si-a anuntat candidatura, al 16-lea sau al 17-lea candidat republican, caruia nu i se dadea nici o sansa. Apoi, cand i-a scos rand pe rand din cursa pe toti ceilalti, in alegerile primare, eu nu am vazut decat 2 lucruri: un candidat care isi face exceptional jobul de candidat si un popor care s-a saturat de sistem, oricum l-ar chema.
Nu am nici un motiv sa cred ca Trump nu isi va face excelent si jobul de presedinte, care este cu totul altul decat cel de candidat. Si ca ii va face fata mult mai bine intr-un pissing contest lui Putin decat cineva care face pipi asezat.:)


2. Ma bucur pentru ca socialistii, noii marxisti culturali, stanga mediocra, oricum vreti sa le spuneti, si-au luat-o peste bot. Ca political correctnessul, acest refugiu si arma a mediocritatii, se dovedeste falimentar. Ca poporul american a fost suficient de lucid sa vada ca minciuna endemica, coruptia, banii negri sau iresponsabilitatea in pozitii de conducere sunt mult mai importante decat niste vorbe de vestiar, oricat a incercat media sa le puna pe acelasi plan.


3. Ma bucur ca partidul republican va trebui sa se reformeze, sa se intoarca la ce l-a facut mare si reprezentativ. Sa isi caute radacinile, sa isi respecte votantii. Da, eu sunt unul dintre cei simpli, care cred ca suntem mult mai datori unui Reagan sau Bush, care au daramat zidul, decat unui Jimmy Carter care il primea pe Ceausescu la Casa Alba.


4. Ma bucur ca dupa 8 ani de Obama si un "cat pe-aci", America da semne ca va ramane America, un bastion al "life, liberty and the pursuit of happiness". Ca bullshit only goes so far. Ca presiunea egalitaristo-autoritara a stangii, blamingul si shamingul, au fost respinse de common sense-ul Americii profunde.
Bravo, America!“, a concluzionat acesta. 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră