Bicicletă furată din Germania, descoperită la 2000 km în Vrancea: ”Au găsit-o! Este incredibil!”

05 Dec 2022
Bicicletă furată din Germania, descoperită la 2000 km în Vrancea: ”Au găsit-o! Este incredibil!”

Un cetăţean german a rămas uluit în momentul în care a aflat că bicicleta sa de 4.300 de euro, furată în luna noiembrie a anului trecut din oraşul Bensheim, apare, pe sistemul de localizare, că se află tocmai în comuna Vânători, județul Vrancea, la aproape 2.000 de km depărtare. Bărbatul i-a sesizat pe poliţiştii vrânceni, care au făcut tot ce le-a stat în putere să o găsească, lucru care s-a şi întâmplat. "They found it!! Thank you so much! It's incredible!", a fost reacţia acestuia, la aflarea veştii. 

Pe 31 ianuarie, polițiștii vrânceni au fost sesizați de cetățeanul german cu privire la faptul că, pe 6 noiembrie 2022, în orașul Bensheim din Germania, i-ar fi fost furată o bicicletă, în valoare de 4.300 de euro. Sistemul de localizare montat îi indica faptul că aceasta se află tocmai în comuna Vânători, județul Vrancea.

În urma cercetărilor şi percheziţiilor, poliţiştii au reuşit să găsească bicicleta bărbatului. Două persoane din localitate au fost conduse la sediul de poliție, pentru a fi audiate, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

"They found it!! Thank you so much! It's incredible!", a fost reacția cetățeanului neamț, la aflarea veștii că bicicleta i-a fost găsită de către autorităţi. 

Sunt raportate din ce în ce mai multe știri legate de furtul bicicletelor, în special cele din Germania. Ar trebui să se țină cont că aceste biciclete sunt destul de scumpe și sunt dotate cu sisteme de localizare ce le face ușor de depistat.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră