ATENŢIE ŞOFERI!- Care este situaţia drumurile BLOCATE din ţară

03 Iun 2015
ATENŢIE ŞOFERI!- Care este situaţia drumurile BLOCATE din ţară
Înainte de a porni la drum este bine să vă informaţi asupra situaţiei drumurilor blocate/ închise sau cele unde sunt impuse anumite restricţii rutiere. Aşadar, potrivit, Centrului Infotrafic, în județul Caraș-Severin, DN57 Orșova-  Moldova Nouă este închis la kilometrul 65+600 de metri, în zona localității Cozla (aproape de limita cu judeţul Mehedinți). Măsura a fost luată în scopul prevenirii unor accidente ce se pot produce din cauza căderilor de stânci și grohotiș pe partea carosabilă. Rută ocolitoare:DN57 Orșova – DN6 Iablanița – DN57B Oravița – DN57 Moldova Nouă. Pe Valea Jiului, pe DN66 Bumbeşti-Jiu - Petroşani, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de drum în lucru pe tronsonul cuprins între kilometrii 93+500 şi 126+000. În condiţii similare se circulă şi pe DN73Piteşti - Câmpulung.

RESTRICŢII RUTIERE ÎN  BUZĂU ŞI VRANCEA 

În judeţul Buzău, pe DN10 Buzău-Braşov, în zona lacului Siriu, se menţin restricţiile pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone şi restricţia de viteză de 10 km/h, din cauza degradării unor grinzi ale viaductului Stânca Teherău. 
Rute ocolitoare pentru traficul greu:
DN1B Buzău – Ploieşti,DN1A Ploieşti - Cheia - Săcele;
DN10, km 47+100, DJ 102B Cislău, Gura Bâscei - Vălenii de Munte, DN1A Vălenii de Munte - Cheia - Săcele.

În județul Vrancea, din cauza unor alunecări de teren, circulația pe DN2N Chiojdeni – Vintileasca se desfăşoară îngreunat pe anumite sectoare rutiere, cu restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 12 tone.
 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră