VIAŢA BATE FILMUL! S-a speriat şi l-a denunţat pe afaceristul care-l plătise să-i omoare duşmanul. ASASINAT LA COMANDĂ dejucat de poliţiştii suceveni

28 Aug 2015
VIAŢA BATE FILMUL! S-a speriat şi l-a denunţat pe  afaceristul care-l plătise să-i omoare duşmanul. ASASINAT LA COMANDĂ dejucat de poliţiştii suceveni
Viaţa bate filmul! Un om de afaceri din Câmpulung Moldovenesc a fost prins în flagrant de poliţişti în timp de tocmea un individ cu 30.000 de lei pentru a-l omori pe un fost colaborator cu care, în ultimii ani, avusese mai multe conflicte, potrivit Ştirilor Pro Tv. Procurorii i-au prins pe cei doi chiar în timp ce aceştia discutau modul în care bărbatul urma să fie lichidat.

Foşti parteneri deveniţi, între timp, duşmani 

Astfel, bărbatul de 42 de ani şi fostul sau partener, în vârstă de 34 de ani, care urma să fie asasinat, deţinuseră împreună o exploatare forestieră în judeţul Suceava. Însă, după un timp, s-au certat din cauza banilor, iar  la scurt timp au inceput să se şicaneze reciproc: de la ameninţări au ajuns pînă la distrugerea unor utilaje. În cele din urmă, cel mai în vârstă a hotărât să-şi lichideze fostul colaborator.

Pentru asta s-a gândit să apeleze la un asasin. I-a dat acestuia un avans de 6.000 de lei şi i-a cerut să pună în aplicare planul crimei: înscenarea unui accident de maşina. Ghinion însă! Cel care urma să comită crima s-a speriat şi l-a denunţat. Omul de afaceri a fost reţinut, fiind dus în fata judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră