A murit "chirurgul vedetelor" din România într-un cumplit accident

27 Oct 2022
A murit "chirurgul vedetelor" din România într-un cumplit accident

Celebrul doctor Călin Doboș, ”chirurgul vedetelor” din România a decedat într-un cumplit accident de motocicletă la doar 48 de ani.

 

Medicul estetician Călin Doboș a murit, miercuri, după ce a făcut accident cu motocicleta pe Pasajul Basarab din București, susţin surse citate de televiziunile de ştiri.

Medicul avea 48 de ani şi a operat mai multe vedete de la noi, cum ar fi Bianca Drăgușanu sau Simona Trașcă.

Miercuri, în jurul prânzului, medicul a pierdut controlul motocicletei la urcarea pe podul Basarab, în momentul în care a încercat să facă o depășire. A lovit din greșeală bordura și a ricoșat în stâlp.

Iată cum relatează Poliţia accidentul, fără a da numele medicului: ”La data de 26 octombrie, în jurul orei 12:00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Șoseaua Grozăvești.

Un bărbat în vârstă de 48 de ani a condus o motocicletă pe şoseaua Grozăvești dinspre Piața Leu, iar la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a căzut pe partea carosabilă.

În urma impactului, conductorului moto i-au fost aplicate manevre de resuscitare la fața locului, din nefericire fără rezultat favorabil, fiind declarat decesul acestuia”.

În 2020, Călin Doboș a fost condamnat la trei ani de închisoare pentru uciderea din culpă a unei paciente.

Doctorul a făcut ilegal liposucții, deşi nu avea licenţă. O tânără de 36 de ani a fost ilegal operată într-o clinică privată din Galaţi. Din păcate, femeia a murit, suferind mai multe perforaţii ale intestinului.

 

sursa: spotmedia.ro

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră