Esti plecat din tara? Afla cum va fi vremea maine in Europa

01 Iun 2015
Esti plecat din tara? Afla cum va fi vremea maine in Europa
În jumãtatea sudicã a continentului vremea va fi predominant frumoasã, cu cer mai mult senin în ţãrile iberice şi cele balcanice şi variabil în rest. În celelalte zone cerul va fi temporar noros sau variabil, nebulozitate accentuatã pe timp mai îndelungat urmând a fi observatã în nord-vestul Europei, unde şi ploile vor fi mai rãspândite decât în centru, nord, nord-est şi est.

Dupã-amiaza, instabilitatea atmosfericã va creşte împrejurul Mãrii Mediterane, încât acolo pe alocuri se vor întruni condiţii pentru averse şi descãrcãri electrice. Astfel de fenomene vor fi posibile şi în centrul şi sud-estul continentului, dar probabilitatea pentru acumularea unor cantitãţi relativ mari de apã din precipitaţii va fi mai mare în sudul Peninsulei Scandinavice.

În zona dintre Anglia şi Danemarca vântul va sufla în general cu putere, împrejurul Arhipelagului Britanic acesta va fi moderat şi va avea intensificãri locale, iar în restul Europei aerul va circula lent. În privinţa aspectului termic, faţã de intervalul de prognozã anterior va fi remarcabilã încãlzirea din sud-vest şi vest, în alte pãrţi schimbãrile urmând a fi nesemnificative.

Alte stiri din Vremea

Ultima oră