Bucurestenii se scalda in caldura in acest week-end

04 Iun 2015
Bucurestenii se scalda in caldura in acest week-end
Vremea va continua sa fie calda in Capitala. Sunt sanse sa apara ploi doar seara, cand se vor inregistra averse si descarcari electrice.

Maine, vremea va fi mai caldã decât în mod obişnuit pentru aceastã perioadã, deşi temperaturile vor fi uşor mai scãzute decât în ziua anterioarã. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în special la începutul zilei, când vor mai fi condiţii pentru averse şi posibil descãrcãri electrice. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimã de 14...16 grade, mai scãzutã în zona preorãşeneascã. Presiunea atmosferica va creşte, valoarea sa ajungând la normal.

Sambata, vremea va fi frumoasã, cu cer mai mult senin. Vântul va sufla moderat. Temperatura maximã va fi de 28...29 de grade, iar cea minimã de 12...14 grade.
Presiunea atmosferica va mai creşte, însã uşor.

Duminica, vremea va fi frumoasã şi mai caldã decât în mod obişnuit pentru aceastã perioadã, cu cer mai mult senin. Ziua, vântul va sufla moderat, iar din orele serii va deveni slab. Temperatura maximã va fi de 30...31 de grade, iar cea minimã de 12...14 grade.

Alte stiri din Vremea

Ultima oră