„Vreau să fiu Iron Man al tenisului”, Djokovic raspunde enigmatic despre utilitatea plasturelui său metalic

03 Iun 2023
„Vreau să fiu Iron Man al tenisului”, Djokovic raspunde enigmatic despre utilitatea plasturelui său metalic

Sârbul nu a vrut să se stea pra mult la discuții cu privire la utilizarea plasturelui său metalic pe piept în meciul împotriva lui Davidovich-Fokina vineri, scrie Le Figaro

La fel ca în meciul împotriva lui Marton Fucsovics, Novak Djokovic a purtat un plasture metalic pe piept în turul al treilea împotriva lui Alejandro Davidovich Fokina, pe care l-a eliminat în trei seturi. Întrebat într-o conferință de presă despre utilitatea unui astfel de dispozitiv, sârbul a fost prompt în răspunsul său, repetând ceea ce spusese cu patruzeci și opt de ore în urmă. Am spus acum câteva zile că vreau să fiu Omul de Fier al tenisului ”, a răspuns simplu sârubul care pomenise despre un dispozitiv care folosește nanotehnologia.

La sfârșitul victoriei în trei seturi împotriva lui Marton Fucsovics și în timpul unei conferințe de presă în care a trecut de la știrile sale arzătoare din Kosovo despre care si-a menținut remarcile la câteva gânduri despre NBA și admirația pentru Nikola Jokic și Denver, omul cu 22 titluri Grand Slam a fost de acord să discute despre acest dispozitiv intrigant și unic comparându-l cu cel al... Iron Man.

Când eram copil, îmi plăcea foarte mult Iron Man și vreau să fiu ca el. Echipa mea a dezvoltat un sistem de nanotehnologie care îmi permite să performez cel mai bine pe teren. Este cu siguranță cel mai mare secret al carierei mele”, a detaliat Djokovic, păstrându-și toată seriozitatea.

Glumește pentru a conduce publicul într-un anumit context după ce a luat o poziție controversată despre Kosovo în prima rundă sau e o descoperire reală care îi permite să-și îmbunătățească performanța? Dezbaterea rămâne deschisă dar comparația cu Iron Man nu a trecut neobservată.

Super-eroul benzilor desenate Marvel și al blockbuster-urilor de la Hollywood are de fapt un reactor încorporat în armura sa completă care acționează ca o inimă artificială, garantându-i o putere de neegalat. .

Alte stiri din Sport

Ultima oră