Turneul de la Roland Garros. Simona Halep și-a aflat adversara din primul tur

22 Mai 2015
Turneul de la Roland Garros. Simona Halep și-a aflat adversara din primul tur
Astăzi, la Paris, a avut loc tragerea la sorţi pentru turneul de tenis de la Roland Garros. Simona Halep va evolua împotriva rusoaicei Evghenia Rodina, locul 91 WTA. Turneul de la Roland Garos se va desfășura între 24 mai și 7 iunie. 

Zilele trecute, Chris Evert, una dintre cele mai mari jucătoare din istoria tenisului feminin, a declarat că o vede pe Simona, locul trei mondial, principala favorită pentru turneul de la Roland Garros.

"Atunci când mă uit pe tabloul feminin de la Roland Garros, nu mă gândesc la primele două favorite (n.r. - Serena Williams şi Maria Şarapova). Nu cred nici faptul că va fi un show marca Serena Williams şi asta pentru că numărul 1 mondial va avea mult de muncă împotriva Simonei Halep. Aş pune-o pe Halep în postura favoritei datorită finalei de anul trecut, atunci când a fost la un pas să o învingă pe Maria Şarapova. Cred că Halep este o jucătoare chiar mai bună decât în 2014, aşa că sunt de părere că îi va da mari bătăi de cap Serenei. La fel cum Djokovic îi va pune mari probleme lui Nadal în competiţia băieţilor. Spaniolul nu este în cea mai bună formă a sa iar Djokovic a fost atât de aproape de trofeu chiar şi în ultimii doi ani. Aceste rivalităţi vor fi extrem de interesante", a spus Chris Evert în cadrul emisiunii "Tennis for Evert" de la Eurosport.
 
În 2014 Simona Halep a fost înfinsă în finala turneului de la Roland Garros de Maria Şarapova, cu scorul de 4-6, 7-6, 4-6. (V.M.)
 

Alte stiri din Sport

Ultima oră