Transfer ciudat la Real Madrid. Jucătorul a fost scos din echipă de Morata

11 Iun 2015
Transfer ciudat la Real Madrid. Jucătorul a fost scos din echipă de Morata
Ultimele miscari de la Real Madrid nu au darul de a-i incanta prea mult pe fanii echipei spaniole. Rafa Benitez doreste sa intareasca atacul echipei si-l vrea in centrul liniei de atac pe Fernando Llorente.

Acesta joaca la Juventus unde,insa, a fost scos din postul de titular de Morata, fotbalistul transferat de la Real si, la urma urmei, cel care,prin golurile sale, a eliminat din UCL echipa madrilena. In varsta de 30 de ani, Llorente s-a remarcat ca atacant al lui Bilbao cu care a si jucat o finala a UEL,meci disputat la Bucuresti si pierdut in fata celor de la Atletico Madrid.

Jucatorul este evaluat cam la 8-10 milioane ce euro si are un salariu de 4,5 milioane de euro pe sezon. Semnul de intrebare il prezinta ,insa, ce rol i-ar rezerva Benitez dar in acelasi timp ,acest posibil transfer, pare sa confirme zvonul ca Benzema va pleca.

Se pare insa ca aceasta vara va fi mai linistita in privinta nou-venitilor la Real, mai ales ca echipa din Madrid ne obisnuise, in ultimii ani, cu “transferuri bomba'. 

Alte stiri din Sport

Ultima oră