Pe Bernabeu,noaptea,ca hotii. Arbitrul o trimite pe Real in semifinale

19 Apr 2017 | scris de Radu Popescu
Pe Bernabeu,noaptea,ca hotii. Arbitrul o trimite pe Real in semifinale

Real-Bayern,un meci epic,de povestit peste ani. Iar eroul a fost arbitrul, ungurul Kassai, cel care a reuşit o rară performanţă: nu a sancîionat două goluri înscrise din ofsaid,ambele avîndu-l ca autor pe Ronaldo, nu l-a eliminat pe Casemiro pentru al doilea fault de cartonaş galben şi l-a eliminat pe Vidal pentru un fault inexistent. Erori flagrante care au influenţat rezultatul final. Madridul a cîştigat cu 4-2,după prelungiri-după cele 90 de minute Bayern conducea cu 2-1,rezultat care anihila victoria Realului de la Munchen. Dar Bayern avea doar 10 jucători iar portarul Neuer-s-a aflat după meci- evolua cu piciorul rupt. Bavarezii au jucat eroic,păreau la un moment că se vor impune dar Realul s-a dovedit mai pragmatică şi mai norocoasă. Plus arbitrul care, inexplicabil, a luat decizii anapoda. E greu să-l acuzi de rea intenţie dar nu poţi să remarci că erorile sale au ajutat doar echipa din Madrid.

Reacţiile jucătorilor au fost furibunde. Lewandowski, Vidal şi Alcantara au mers la vestiarul arbitrilor pentru a le cere socoteala-a fost nevoie de intervenţia poliţiei-iar retelele de socializare au explodat de polemicile dintre fanii celor două echipe.

Concluzia a tras-o Ancelotti: Iată de ce nevoie de introducerea arbitrajelor video.

 

Realul merge mai departe,e principala favorită a câştigării acestei ediţii a Ligii Campionilor dar rămîne povestea jenanta a acestui jaf în dauna lui Bayern Munchen.

Alte stiri din Sport

Ultima oră