Păltiniş va fi gazda etapei a doua din Traida MTB

09 Iun 2015
Păltiniş va fi gazda etapei a doua din Traida MTB
230 de sportivi din toata tara s-au prezentat la Avrig Mountain Bike Race, prima etapă din acest an a Triadei MTB. Cea mai spectaculoasa proba din oras a fost cea de Eliminator, iar traseul pregătit la Avrig i-a pus la încercare pe cei 26 de sportivi care au acceptat provocarea de a lua startul. Au fost incluse obstacole naturale, dar și artificiale pentru a da concursului un grad mai mare de spectaculozitate.

Cea mai asteptata cursa a evenimentului de la Avrig a fost cea de mountain bike, parte a Triadei MTB. Traseul de duminică a fost catalogat de către organizatori ca fiind mediu ca dificultate dar au existat și participanți care l-au considerat dificil. Vremea bună din zilele precedente a făcut ca traseul să fie unul uscat și rapid, timpul câștigătorului fiind 1 oră și 45 de minute. Zona aleasă pentru traseu este una deosebită din punct de vedere al peisajelor, în multe puncte ale traseului putând fi admirate panorame ale Țării Oltului sau ale Munților Făgăraș. Dar cei mai rapizi participanții s-au concentrat probabil mai mult la competiția în sine decât la peisaje dorindu-și să ocupe un loc pe podium.
Toți participanții care au trecut linia de sosire au primit mult râvnita medalie în forma unei treimi de disc, simbolul Triadei MTB, dar și o porție de paste. Ocupanții primelor locuri au fost răsplătiți cu trofee și premii în bani și obiecte. La finalul ceremoniei de premiere s-a organizat o tombolă cu premii atractive pentru toți participanții la eveniment. 

Urmează în perioada 11 – 12 iulie etapa a 2-a Triadei MTB care se va desfășura la Păltiniș și va include o competiție din calendarul Uniunii Cicliste Internaționale. Detalii cu privire la clasamentele concursurilor de la Avrig gasiti pe www.bikeromania.ro.

Alte stiri din Sport

Ultima oră