Oferta de 124 milioane de euro pentru Pogba

14 Iun 2015
Oferta de 124 milioane de euro pentru Pogba
“Nebunia” Pogba continua desi jucatorul de Juventus nu a aratat pana acum lucruri iesite din comun pe terenul de joc.
Ultima oferta pentru acest jucator vine de la Manchestr City si nu poate fi explicata usor. 124 de milioane de euro ofera seicii de la acest club pentru achitionarea jucatorului francez, ceea ce l-ar face cel mai scump transfer din istorie. Mai mult, jucatorul ar primi , pentru 5 ani de contract, 90 milioane de euro- adica 18 milioane de euro pe sezon.

Este clar ca Pogba nu valoreaza atat iar cota lui de piata este de 50 de milioane de euro. Dar ambitia proprietarilor de la City de a avea o echipa competitiva si de a depasi marile echipe ale continentului ii determina la astfel de teribilisme. Deocamdata daca ne uitam la echipele cumparate de miliardarii din Golf, observam ca atat City cat si PSG sunt doar doua formatii onorabile care nu au obtinut performante deosebite la nivel continenetal.

Pe de alta parte ,este de vazut cum va rezista jucatorul la aceasta presiune uriasa in care mari cluburi se bat pentru a-i obtine semanatura si sumele aruncate in joc devin, de la om zi la alta, tot mai mari. 

Alte stiri din Sport

Ultima oră