O ipoteza tot mai plauzibila: Blatter isi retrage demisia

14 Iun 2015
O ipoteza tot mai plauzibila: Blatter isi retrage demisia
Un cotidian elvetian arunca bomba: Blatter s-ar putea reintoarce la conducerea FIFA. Sau dupa cum spune unul din oficialii acestei organizatii, el este ,in acest moment,” presedintele ales” Cotidianul dezvaluie ca Blatter a primit numeroase mesaje de sustinere din partea federatiilor din Africa si Asia si in care i se cere sa revina asupra deciziei.

De altfel, despre aceasta varianta se discuta intens , in ultimele zile,in mediile fotbalistice. Blatter continua sa conduca,interimar, FIFA pana cand vor fi organizate alegeri pentru o noua conducere. Data va fi stabilita luna viitoare intr-o reuniune a forului fotbalistic.

De altfel, Blatter a respins apelul FIFA de a renunta si la mandatul de interimar. Exista ,insa, si ipoteza ca Blatter sa-si retraga demisia si sa-si duca mandatul mai departe. Ce este interesant ca toate gruparile care au militat pentru inlocuirea acestuia nu reusesc sa constituie o majoritate viabila si in ciuda scandalului de coruptie, tot Blatter , daca s-ar organiza alegerile acum, ar reusi sa obtina cele mai multe voturi. 

Alte stiri din Sport

Ultima oră