Veștile despre Michael Schumacher nu sunt deloc bune. Ce știe fostul președinte al Ferrari

05 Feb 2016 | scris de Istvan Deak
Veștile despre Michael Schumacher nu sunt deloc bune. Ce știe fostul președinte al Ferrari


Fostul președinte al Ferrari, Luca du Montezemolo, a mărturisit, într-un interviu acordat unei reviste italiene, că pentru fostul campion speranțele sunt infime.
”Mi se vorbește constant despre el, dar veștile pe care le am nu sunt deloc bune”, a declarat Luca du Montezemolo.
”Era un mare pilot, noi doi am avut o lungă relație profesională și umană. Ne-am bucurat să devenim părinți cam în același timp. Dar viața este cu adevărat ciudată. El a fost cel mai titrat pilot la Ferrari, a avut un singur accident grav în carieră, în 1999, și, culmea, acesta nu a fost din cauza lui, ci din cauza noastră. Și o căzătură accidentală la schi i-a distrus viața!”, exclamă fostul președinte al Ferrari.
În decembrie 2013, Michael Schumacher s-a rănit grav la cap, după ce a căzut pe o pistă din stațiunea franceză Meribel, rămânând mai multe luni în comă. După trezirea din comă, sportivul a fost preluat de specialiști în neurologie din Elveția, unde el își are domiciliul oficial, și locuiește alături de membrii familiei, în vila imensă din Gland, pe malul lacului Leman.
De la accidentul de la Meribel, informațiile oficiale din partea familiei au venit cu picătura. A existat însă un val de zvonuri în toată această perioadă. Acum câteva săptămâni, de exemplu, Jean Todt mărturisea că este foarte dureros să-l vezi pe Schumacher în starea în care este.
O sursă misterioasă explica pentru o publicație germană că Michael Schumacher a făcut progrese imense în perioada Crăciunului: ”Este foarte slăbit, dar poate merge puțin cu ajutorul terapeuților săi. Reușește să facă niște pași. Poate să îți ridice și brațul. Dar creierul său este grav afectat de la accident. Michael este și va rămâne o persoană dependentă”.
Afirmațiile au făcut-o pe Sabine Khem, managerul de comunicare al lui Schumi, să renunțe la muțenie și să afirme că aceste zvonuri provoacă false speranțe celor mulți care îi doresc binele lui Schumi. O declarație, de altfel, deloc încurajatoare.

Alte stiri din Sport

Ultima oră