Dani Alves a fost ajutat de fosta sotie sa ramana la Barcelona

09 Iun 2015
Dani Alves a fost ajutat de fosta sotie sa ramana la Barcelona
Dupa discutii demarate la inceputul anului si finalizate de-abia astazi, Dani Alves a semnat prelungirea contractului cu Barcelona. Conducerea clubului catalan a anuntat ca a ajuns la o intelegere cu fundasul dreapata brazilian, contractul e pe doi ani cu optiune de prelungire inca un sezon.

Alves fusese curtat intens de PSG, Manchester United si Manchester City dar si de Milan-ul lui Berlusconi. Pana la urma cele doua parti au ajuns la o intelegere si probabil ca evolutia buna a lui Alves i-a convins pe cei de la Barcelona sa accepte, in parte. pretentiile lui Alves(voia trei ani de contract). Probabil,insa, ca un cuvant de spus l-a avut si Messi. Cel mai bun prieten al starului argentinian din lotul Barcelonei este impetuosul brazilian dar mai exista si argumentul ca cei doi se inteleg foarte bine pe teren, mai ales in banda dreapta de unde pornesc cele mai periculoase faze de joc ale echipei catalane.

Mai trebuie remarcat un fapt insolit:impresara lui Alves este Dinorah Santana,fosta lui sotie. Dani si Dinorah au doi copii iar dupa divort brazilianul s-a trezit intr-un love story nebun cu Bar Refaeli, model Victoria Secret si fosta iubita a luiLeonardo di Caprio. Dar cea care se ocupa de contractele lui este tot fosta nevasta, ceea ce arata ca fotbalistul brazilian foloseste tiki-taka si in viata personala.Dinorah are licenta de impresar si este cea care l-a ajutat foarte mult pe Alves la inceputurile carierei sale de jucator.
 

Alte stiri din Sport

Ultima oră