City vrea sa le dea cu tifla celor de la United. Si daca Ferguson a avut dreptate?

10 Iun 2015
City vrea sa le dea cu tifla celor de la United. Si daca Ferguson a avut dreptate?
E  binecunoscuta rivalitaea dintre United si City , cele doua echipe de fotbal ale orasului Manchester. Bineinteles ca United are un palmares mult mai eclatant si pana acum cativa ani City nici nu prea conta in fotbalul britanic.

In 2008 clubul a fost cumparat de un consortiu de firme din Golf iar investiitiile uriase au facut sa apara si rezultatele. Totusi, in ciuda transferurilor echipa nu a avut cine stie ce rezultate pe plan european. Iata  de ce clubul s-a inscris in trendul acestei veri, respectiv transferul francezului Pogba. Pentru cei de la City, transferul ar avea si o alta semnificatie, pe langa faptul ca aduc un jucator bun:le dau cu tifla celor de la United.

Paul Pogba a jucat la Manchester United in perioada 2009-2011 dar Alex Ferguson a considerat ca francezul nu are potential si l-a pus pe lista de transferuri. Asa a ajuns Pogba  la Juventus iar evolutiile sale bune au facut sa fie astazi cel mai dorit jucator pe piata transferurilor( Barcelona si Real si-au exprimat dorinta de a-l cumpara).

Tot cu gandul la cei de la United, conducerea lui City i-a facut lui Pogba o oferta uluitoare:salariu de 17 milioane de euro pe an.  Mai mult, ei sunt dispusi sa-l mai lase un an laJuventus ,numai sa-i convinga pe italieni sa le accepte oferta.

Ramane o intrebare:si daca Ferguson a avut dreptate?  

Alte stiri din Sport

Ultima oră