Bicicletele viitorului pentru femei

05 Mai 2015
Bicicletele viitorului pentru femei
Liv, brandul de biciclete pentru fete al celor de la Giant, si-a prezentat modelele cu care doreste sa acapareze piata anul viitor. Suede si Flourish au fost construite pentru plimbari prin oras si au smuls deja primele zambete cu ocazia lansarii lor.

Suede are cadru din aluminiu si furca din otel. Geometria permite celei din sa sa adopte o pozitie verticala, altfel decat pe o bicicleta de munte. Astfel, cele care vor pedala cu o asemenea bijuterie vor avea mai multa incredere si vor fi servite cu o portie consistenta de confort. Suede are schimbator de la Shimano, cu sapte sau opt viteze, in functie de alegere. Nu va faceti griji pentru pentru pantofi sau pantaloni. Acestia sunt protejati de lant sau foaie cu ajutorul unui capac. Saua este din piele, la fel si manerele, iar soneria scoate un zgomot dulce. Pretul de baza este de 425 de dolari, dar cei doresc imbunatatiri, adica aripi sau cosori colorate, trebuie sa plateasca 565 de dolari. La capitolul culori, sunt disponibili cinci variante.

Flourish este ceva mai tehnica, insa cadrul si furca sunt construite din aceleasi materiale precum sora sa. Are schimbator de viteze cu sapte trepte de la Shimano. Varianta de baza costa 360 de dolari, iar varianta upgradata face 620 de dolari si are, printre altele, un cos urias din rachita, aripi si sistem de iluminat.
 

Alte stiri din Sport

Ultima oră