Barcelona, ca în Zorba Grecul. Ce prăbuşire magnifică !

10 Apr 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Barcelona, ca în Zorba Grecul. Ce prăbuşire magnifică !

Replica de final din Zorba Grecul: Hei şefule, ai mai văzut vreodată o cădere mai magnifică?

Cam asta se întamplă,se pare, cu Barcelona. Magnifica echipă de fotbal catalană se prăbuseste ca şi cum nimic din gloria de altadată nu mai există. Părea câştigătoare sigura a campionatului spaniol şi nimeni nu părea să-i stea în cale în Liga Campionilor. Înfrângerea din meciul cu Real Sociedad-doar o echipă inimoasă, asa cum se spune despre echipele care muncesc pe rupte-a reprezentat o umilinţa supremă:uimitorii jucatori ai Barcelonei nu mai au nici macar puterea de a visa.Doar le e frică că vor pierde. Ceea ce se şi întâmplă...

Iar prăbusirea este cu atât mai dureroasă cu cât a pornit de la rivalul al cărui nume e tare greu de pomenit ;Real Madrid.

Tot sezonul se poate face praf în această săptămâna:miercuri joacă returul din Liga Campionilor cu Atletico Madrid. Un simplu egal i-ar aduce calificarea. Şi i-ar reface moralul pentru bătalia din La Liga. Unde,înca, e in frunte.

Iar prăbusirea, magnifică in Zorba Grecul, tragică in viata reala s-ar putea transforma într-o victorie, la fel de magnifică.

Şi indiferent cum va fi,pentru noi,cei de pe margine,va fi un spectacol.De urmărit...

Alte stiri din Sport

Ultima oră