Ambiţie de vedetă. Ronaldo vrea un salariu mai mare ca Messi

12 Iun 2017 | scris de Radu Popescu
Ambiţie de vedetă. Ronaldo vrea un salariu mai mare ca Messi

Bîrfă simpatică culeasă din media catalană şi care-l are ca erou,evident ,pe Cristiano Ronaldo. Se spune că starul Realului ,încurajat de bunele evoluţii din ultima vreme, se gîndeşte să ceară o mărire de salariu.Şi nu pentru că ar avea nevoie ,neapărat, de bani ci pentru că Barcelona se pregăteşte să-i mărească contractul lui Messi. Ambiţiosul portughez nu acceptă ca numărul 10 de la Barcelona să cîştige mai mult ca el.

Într-adevăr, argentinianul se află la finalul negocierilor cu şefii clubului catalan şi despre salariul său anual circulă tot felul de zvonuri.

Se spune că va câştiga 30 de milioane de euro net. Alţii vorbesc chiar de 35 de miliane de euro. Ca să nu mai vorbim de spectaculoasa variantă a unui contract de 48 de ilioane.

Oricum,se spune că indiferent de variantă, Messi poate cîştiga cu bonusurile de performanţă-câştigarea UCL şi La Liga-cam 50 de milioane de euro pe an.

Evident că Ronaldo-se bîrfeşte-nu acceptă un asemenea afront şi vrea ca Realul să-i dea un salariu mai mare. Măcar cu un euro în plus. Dar-ce ghinion!-nu ştie cît să ceară pentru că Barcelona şi argentinianul sunt încă în negocieri. Şi-apoi mai e un mic obsrtacol: va accepta Perez să-i mărească salariul portughezului cu 10-15-20 milioane de euro?

Acum,venitul lui Ronaldo,pe fluturaşul de la Real, este de 22 milioane de euro...

Alte stiri din Sport

Ultima oră