Mr. Bee vrea sa cumpere AC Milan asa cum a vrut Dan Diaconescu sa ia Oltchimul

21 Mai 2015
Mr. Bee vrea sa cumpere AC Milan asa cum a vrut Dan Diaconescu sa ia Oltchimul
Juventus a incheiat un sezon impecabil in Italia. A castigat titlul in Seria A, a luat si Cupa Italiei, iar acum se pregateste de finala Ligii Campionilor, de la 6 iunie, de la Berlin, in compania celor de la FC Barcelona.

Rivalii torinezilor sunt in fierbere. Inca un triumf al lui Juventus ar umple conturile campioanei. Suporterii lui AC Milan, echipa aflata in deriva, nu mai suporta si cer investitii masive. Salvarea poate fi Mr. Bee Taechaubol, un afacerist thailandez care negociaza cu Silvio Berlusconii preluarea pachetului majoritar de actiuni.

Ultima intalnire dintre cei doi milionari a avut loc la 2 mai si de atunci nu s-a mai aflat nimic despre cum evolueaza negocierile. Asiaticul a pus pe masa 250 de milioane de euro, dar a fost refuzat categoric, motiv pentru care oferta a fost dublata. Banii nu vor fi adusi din Thailanda, ci de la mai multe institutii financiare asiatice, printre care si Bank of China.

Afacere inca nu este batuta in cuie. Lucrul acesta a fost confirmat chiar si de catre Mr Bee, care a precizat ca si daca va fi in continuarea refuzat de catre Berlusconi se va considera un victorios. Patronul milanezilor crede ca asiaticul nu urmareste altceva decat sa-si faca imagine in Europa negociind preluarea pachetului majoritar de actiuni la AC Milan.  

Alte stiri din Sport

Ultima oră