Cum şi-a redobândit Kate Middleton silueta pe care o avea înainte de sarcină

19 Iun 2015
Cum şi-a redobândit Kate Middleton silueta pe care o avea înainte de sarcină
 După numai o lună şi jumătate de când a născut-o pe Charlotte, Kate Middleton şi-a redobândit silueta, cu ajutorul unei metode speciale, scrie revista Voici. Cu ocazia primei ieşiri cu prinţul George, după ce a născut începutul lunii mai, ducesa de Cambridge, Kate avea o ţinută simplă – tricou marinar şi jeans slim, pe care, evident, nu i-ar fi putut purta dacă nu slăbea. Explicaţia revenirii rapide la greutatea iniţială o relevă revista People. Soţia prinţului William a apelat la serviciile unui antrenor privat, apreciat de numeroase personalităţi din politică şi finanţe . Acest antrenor, descris ca fiind « super discret », oferă, zilnic, indicaţii şi sfaturi ducesei, pe care Kate îl întâlneşte o dată pe săptămână. Acest antrenor, foarte popular în înalta societate, se ocupă inclusiv de regimul alimentar al ducesei Kate Middleton.

O misiune care nu pare să fie foarte dificilă, deoarece Kate Middleton nu a fost niciodată dependentă de junk-food. Despre ducesa de Cambridge se ştie că preferă fructele şi legumele bio şi singurul lucru pe care misteriosul antrenor îl mai are de făcut este să asigure preparatelor recomandate ducesei savoarea celor servite în marile restaurante.

Articolul consacrat acestui subiect mai  subliniază că această metodă , care s-a dovedit eficientă, are totuşi un preţ. Un preţ care cu siguranţă merită. Dovadă că ducesa, mamă a doi copii, poate purta din nou  jeans slim.

Alte stiri din Sanatate

Ultima oră