Kate Middleton arată spelendid după numai şase săptămâni de la naşterea celui de-al doilea copil

15 Iun 2015
 Kate Middleton arată spelendid după numai şase săptămâni de la naşterea celui de-al doilea copil
 Este o tradiţie la britanici ca în a doua săptămână din luna iunie să aibă loc o mare ceremonie - Trooping the Colour Ceremony - pe străzile Londrei pentru a celebra aniversarea suveranei. Regina Elisabeta II s-a născut la 21 aprilie, dar sâmbătă, 13 iunie, suverana a împărţit cu britanicii acest moment special. Dar nu suverana a fost atracţia ceremoniei. La câţiva metri în spatele suveranei, londonezii şi, în mod special, fotografii şi cameramanii au avut ochi mai ales pentru Kate Middleton.

Este prima apariţie publică a soţiei prinţului William, după cea din ziua când a născut (2 mai a.c.), când împreună cu prinţul, a prezentat-o presei pe prinţesa Charlotte, pe scările St Mary's Hospital din Londra. Şase săptămâni mai târziu, ea apărut în compania cumnatului, prinţul Harry, şi a soacrei, Camilla Parker-Bowles. La această ceremonie, în repetare rânduri, Kate Middleton a salutat mulţimea venită la această sărbătoare. Prinţul William a fost şi el prezent la eveniment, dar pe un cal din garda regală, nu departe de Kate.

Prinţesa Kate era foarte elegantă, într-o rochie cu motive florale bleu şi alb, creată de stilistul Catherine Wlaker. De asemenea, Kate purta o pălărie albă, deosebită. Toată familia regală s-a reunit la balconul de la Buckingham Palace. Timp de mai multe minute, membrii familiei regale au salutat încă o dată mulţumea şi pe fotografii care s-au înghesuit şi de această dată să o surprindă pe Kate Middleton, scrie CloserMag.fr. 

Alte stiri din Sanatate

Ultima oră