Dragnea, un nou în război cu Ponta: Unii membrii PSD doresc excluderea fostului premier din partid

03 Apr 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Dragnea, un nou în război cu Ponta: Unii membrii PSD doresc excluderea fostului premier din partid

Deşi afirma recent că nu mai comentează declaraţiile fostului premier Victor Ponta, liderul PSD, Liviu Dragnea s-a văzut nevoit totuşi să dea o replică după ce acesta a susţinut existenţa unei relaţii de prietenie între preşedintele social-democrat şi fostul prim-adjunct al SRI, Florian Coldea, stropită cu... vin. Pe de altă parte, Dragnea susţine că sunt membri ai PSD care au cerut excluderea lui Ponta din partid.

"Sa comentez minciunile si prostiile  din Teleorman?? Mai bine nu .... sunt lucruri mult mai importante de facut! Dar inteleg frustrarea si lasitatea cu care sunt atacat non stop. Update - vad ca inca sunt oameni suficient de orbi sau mintiti care spun sa nu il mai atac pe Dragnea - dragii mei, va rog cititi ca eu doar AM RASPUNS la niste murdarii si aberatii! Ma duc sa imi primesc  de la Basescu, Soros si SRI. Incep cu SRI ca acolo sigur au mai ramas din sticlele de vin "Opus One" pe care le ducea "prietenul" Liviu pentru prietenul lui Florin!", a scris Ponta, duminică, pe Facebook. Întrebat luni despre afirmaţiile lui Ponta, liderul PSD a evitat să comenteze, spunând doar că "nu este nici naş, nici fin" cu fostul director adjunct al SRI.

Invitat la Romania TV duminică seara, Liviu Dragnea şi-a exprimat nedumeririle faţă de atacurile lansate împotriva sa şi a partidului.  "Eu nu înțeleg ce vrea. (...) În partid sunt tot mai mulți oameni nervoși pe această atitudine. (...) Oamenii se întreabă de ce sunt aceste atacuri? Ce urmăresc? (...) Unii au început să iasă. Eu încerc să-i opresc pe cât mai mulți să nu reacționeze public, pentru că avem alte lucruri de făcut", a declarat Dragnea.

Întrebat dacă unii membri ai PSD i-au cerut excluderea din partid a lui Victor Ponta, Dragnea a răspuns afirmativ. "Unii, da. Au cerut-o. Au spus-o și public. Eu i-am rupt demisia", a spus Dragnea, adăugând că "cine vrea să rămână în partid, rămâne, cine vrea să plece, pleacă, e simplu".

Alte stiri din Politic

Ultima oră