Dragnea şi Grindeanu, invitaţi la ceremonia de învestire a lui Donald Trump

16 Ian 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Dragnea şi Grindeanu, invitaţi la ceremonia de învestire a lui Donald Trump

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a fost invitat la ceremonia de învestire a noului preşedinte al SUA, Donald Trump. O invitaţie similară a primit şi premierul Sorin Grindeanu. Donald Trump va depune jurământul de preşedinte al SUA, vineri, 20 ianuarie. 

“Am avut şi un memorandum intern cu privire la deplasarea domnului preşedinte Liviu Dragnea. A fost invitat să participe la Washington DC la ceremonia de învestire a celui de-al 45-lea preşedinte al SUA, Donald Trump, şi la evenimentele conexe prilejuite de acest moment. Invitaţia a fost lansată de către vicepreşedintele Comitetului de învestire a preşedintelui. Perioada este 17-21 ianuarie. Normal că a fost aprobată în unanimitate deplasarea domnului preşedinte Liviu Dragnea”, a anunţat luni, secretarul Camerei, Marcel Ciolacu. El a mai spus că Dragnea  "o să meargă cu certitudine" la acest eveniment.

Premierul Grindeanu a confirmat pentru News.ro ca a primit invitaţia şi a spus că "este posibil" să participe la ceremonie.

Vineri, Donald Trump, preşedintele ales  al Statelor Unite ale Americii, va depune jurământul în cadrul unei ceremonii care va avea loc la Washington, pe treptele celebrei clădiri a Capitoliului. 

Alte stiri din Politic

Ultima oră