Unde mergem? Concerte din weekend

24 Feb 2017 | scris de Alex Revenco
Unde mergem? Concerte din weekend

Vineri 24 februarie

De la ora 18.00, MNLR împreună cu Teatrul de Comedie organizează un eveniment cultural unicat, intitulat „Dragobete de poezie şi blues”. Un show cu dragoste, în care șapte poeţi susţin șapte microrecitaluri cu cele mai frumoase poezii de dragoste scrise de ei şi, la o singură alegere, de un alt poet. Poeţi invitaţi: Ioana Crăciunescu, Teodor Dună, Florin Iaru, Nora Iuga, Claudiu Komartin, Adrian Suciu, Paul Vinicius. Maestrul Mircea Tiberian va rezona cu poezia celor 7, la pian, în ritm de blues şi jazz. Invitatul de onoare al serii este academicianul Mihai Șora, care va prezenta un text inedit despre iubire. Intrarea la Teatrul de Comedie este liberă, în limita locurilor disponibile.

În Club Quantic (Șoseaua Grozăvești, nr.82), te distrezi românește la “Dragobete Rocks”, alături de Adrian Naidin & Ionuț Micu, The dAdA și Accuarella. Începând cu ora 21:00, vom da tonul petrecerii și vom continua să cântăm despre iubire, în aceeași manieră autentică, până în miez de noapte. Cu un playlist croit special pentru Dragobete, talentații artiști garantează cu atmosfera unei seri muzicale de neuitat. ”Dragobete Rocks”, este un proiect conceput de Asociația Culturală Spectaculis care își propune să promoveze generația tânără a artiștilor talentați și, în același timp, să îi aducă pe bucureșteni mai aproape de muzica live de calitate.Intrarea este 45 de lei.

În Underworld, de la ora 21.00, avem DIY Live cu Weedwolf (southern sludgepunk, Leipzig), Ropeburn (hardcore/punk/sludge, Bucharest) şi Visions of Madness (hardcore/punk/metal,  Bucharest). Artwork by VZR Graphics. Support: 15 lei - în avans, până la ora 21.00 lei, după ora 21.00.

În J’ai Bistrot (Calea Griviţei 55), de la ora 22.00  ascultăm Joy Division, Underworld, Iggy Pop, Primal Scream, David Bowie, Leftfield, Brian Eno, Damon Albarn, New Order, Lou Reed și alții ca ei, uniți în soundtrack și-n simțiri cu DJ Brugner. După ce vii la petrecere te trimitem la filmul “Trainspotting 2”. Facem tombolă cu invitații oferite de InterComFilm

Speak Floyd, trupa românească tribut Pink Floyd, susține un concert la Hard Rock Cafe, începând cu ora 22:30. Biletele sunt VIP - 55 lei (loc la masă, în fața scenei), Acces General - 40 lei (loc la masă, în sală), Fără loc - 40 lei.

EvenInsanity și Vilsera cântă în Club A, începând cu ora 21:00. Sunt două trupe de care, dacă n-ați auzit încă, sigur o veți face de acum încolo- ne asigură organizatorii.

Vineri, sâmbătă şi duminică, de la ora 20.00, Andra susține trei concerte la Sala Palatului, intitulate „Iubirea schimbă tot”. Biletele au preţuri cuprinse între 70 şi 250 de lei.  

Sâmbătă 25 februarie

De la ora 20.00, Club JamStage din Palatul Bragadiru (Calea Rahovei 147-153) prezintă: Marius Mihalache Live! Intrarea 30 lei în presale pe iaBilet.ro şi 40 de lei la intrare, în ziua evenimentului. Pentru rezervări sunati la 0786.890.800 (după ora 14:00)

În clubul Evarză (str. Episcopul Radu nr. 28), concert tradiţional de Dragobete susţinut de trupeleŢapinarii şi Fără Zahăr. Intrarea este 25 de lei. Nemaivazut, nemaipomenit!!! Atenţiune, naţiune Evarză! Datorită cererii mari raportate la spaţiul nostru nu atat de mare, concertul Ţapinarii şi Fără Zahăr se va ţine şi de la ora18:00, cel de la 21:00 fiind sold out! Pentru cine mai doreste, cine mai pofteste, rezervari la 0758.058.008.

Celebrul DJ și producător german, Shantel susține un concert la Centru (Calea Victoriei 48 – 50), începând cu ora 21:00. Shantel, nume real Stefan Hantel este un artist german cu origini în Bucovina. Părinții lui au fost germani din Bucovina care au emigrat. Shantel este cunoscut pentru remixarea muzicii tradiționale din regiunea balcanilor, cel mai adesea cu origini țigănești. A fost primul artist german care a câștigat trofeul BBC World Music Award. Acces General - 20 lei. Shantel, nume real Stefan Hantel este un artist german cu origini în Bucovina. Părinții lui au fost germani din Bucovina care au emigrat. Shantel este cunoscut pentru remixarea muzicii tradiționale din regiunea balcanilor, cel mai adesea cu origini țigănești. A fost primul artist german care a câștigat trofeul BBC World Music Award.

Duminică 26 februarie

În Epic Bar (Str. Coltei nr. 50), de la ora 19.00, ascultam in premiera “Yin & Out” - cel mai nou album Days Of Confusion (foto), “insoţit de un board game tematic, pe care o să-l şi jucăm cu toţii. Dacă te regăseşti în lista de invitati a acestui eveniment, înseamna ca am fi onoraţi şi bucurosi de prezenta ta. Abia aşteptăm să ne vedem! Echipa D.O.C.”

Alte stiri din Muzica

Ultima oră