The Mono Jacks a lansat noul single „Un sfert de secundă”

25 Ian 2017 | scris de Alex Revenco
The Mono Jacks a lansat noul single „Un sfert de secundă”

Noua compoziţie The Mono Jacks poate fi descărcată digital sau ascultată prin streaming la următoarele linkuri: iTunes: http://smarturl.it/sfert-de-secunda, Google Play: http://bit.ly/SfertGplay, Deezer: http://bit.ly/SfertDzr, Bandcamp: http://bit.ly/SfertBncp, Soundcloud: http://bit.ly/SfertScld.

 „Cu niște ani în urmă, alături de alți 12 curajoși, am luat parte la un experiment unde vreme de trei zile și trei nopți nu am putut să măsurăm timpul. Nu aveam ceas, nu aveam telefoane mobile, nu aveam laptopuri, nu aveam nici măcar lumină naturală pentru că toate geamurile erau vopsite. Dacă aveam nevoie de confirmări vis a vis de importanța pe care o dăm timpului, în general, le-am căpătat în acele zile. Poftești la dulciuri? Te gândești dacă ai băut prea multă cafea azi? Deja ai alocat mult timp pentru un răspuns. Atunci de cât timp ar fi nevoie să procesezi un gând care nu a fost alterat de scripturi ale minții? Ei bine, pentru o decizie, pentru exprimarea liberului arbitru, ai nevoie doar de un sfert de secundă. Coffee, anyone?” – Doru Trăscău

 ‘The Mono Jacks’ a luat nastere in 2008, la initiativa lui Doru Trascau de la AB4. The Mono Jacks sunt : Doru Trascau (voce, chitara), Florin Vasile (chitara, voce), Dorian Cazacu (tobe) si Hasan Nabulsi (bass). Abordarea lor muzicala descinde din curentul indie rock consacrat in Statele Unite de trupa Interpol. Liniile de chitara topesc tensiunea compozitiilor transmitand o caldura ce evoca ceva din sound-ul trupei Snow Patrol. Cine ii asculta pentru prima oara descopera compozitii foarte bune, transpuse live cu multa energie si eleganta de patru instrumentisti foarte talentati.

Pe The Mono Jacks îi puteți asculta live pe 17 februarie la Cluj (/Form Space) și pe 21 februarie la București în deschiderea concertului australienilor de la The Temper Trap (Fratelli Studios).

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră