Premieră: Eurovisionul, transmis în direct în Statele Unite

03 Mai 2016 | scris de Gabriela Antoniu
Premieră: Eurovisionul, transmis în direct în Statele Unite

Canalul, care este disponibil prin cablu pentru aproape 50 de milioane de gospodării, va transmite marea finală a celei de-a 61 ediţii a Eurovision la 14 mai, ora locală 3 p.m. Spectacolul va putea fi văzut şi pe internet, fiind transmis de LogoTV.com şi Logo's app.

Concursul va avea loc la Stockholm, după ce anul trecut  Mans Zelmerlow din Suedia a câştigat Eurovisionul cu melodia "Heroes."

"Suntem încântaţi că cel mai mare spectacol de divertisment din lume va fi transmis în direct, pentru prima dată, pe una dintre cele mai mari pieţe Tv", a declarat Jon Ola Sand, unul dintre directorii concursului. "Eurovision este în prezent un adevărat fenomen global si suntem extrem de fericiţi că telespectatorii americani se vor alătura celor din Europa, Australia şi Asia pentru a trăi experienţa marii finale a celui mai longegiv concurs anual muzical tv", a adăugat acesta.

Eurovision a fost urmărit anul trecut de aproape 200 milioane de telespectatori. Anul acesta, temă centrală a competiţiei este "Come Together."

Alte stiri din Muzica

Ultima oră