Despacito, cea mai difuzată melodie la nivel mondial (VIDEO)

19 Iul 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Despacito, cea mai difuzată melodie la nivel mondial (VIDEO)

Despacito. Mulți dintre poate nu au auzit acest cuvânt înainte de 2017, dar acum piesa cu același nume a portoricanului Luis Fonsi este oficial cea mai transmisă melodie din întreaga lume, relatează officialcharts.com.

Pe toate platformele majore de streaming, versiunea originală (Luis Fonsi & Daddy Yankee) și remixul Spanglish (cu Justin Bieber) au un flux combinat de 4,6 miliarde de vizualizări, depășind recordul record de 4,38 miliarde stabilit de Justin Bieber.

 

 

Luis Fonsi se regăseşte, desigur, în toate versiunile piesei, care a ajuns inițial numărul 1 în America Latină în ianuarie - cu mult înainte ca Justin Bieber să audă piesa într-un club și să facă propria versiune. Este corect să spunem că piesa n-ar fi avut succesul major fără megastarul canadian, videoclipul oficial al versiunii originale având pe You Tube 2,6 miliarde de vizualizări pe tot globul .

Luis Fonsi a afirmat că "streamingul este un conector pentru publicul din întreaga lume și mi-a ajutat muzica să ajungă în fiecare colț al planetei. Este cu adevărat o onoare că Despacito este acum cea mai transmisă melodie din istorie".

Întrebat de BBC dacă e de părere că poate repeta succesul, el a răspuns: " E un lucru care se întâmplă o dată în viață. Nu vreau să fiu pesimist în privința asta. Dar nu pot aborda următorul meu cântec, gândindu-mă: "Cum îl pot bate pe Despacito? Chiar crezi că poţi câștiga la loterie de două ori? Trebuie să fim recunoscători pentru ceea ce am făcut și să mergem înainte".

Despacito s-a aflat nouă săptămâni consecutive pe locul 1 în Marea Britanie, fiind cel de-al 20-lea cântec care a stat atât de mult timp în partea de sus a clasamentului oficial single. Este, de asemenea, piesa într-o limbă străină care a staţionat cel mai mult pe locul 1.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră