Concert Jukebox cu Alina Crişan şi Tinna

25 Ian 2017 | scris de Alex Revenco
Concert Jukebox cu Alina Crişan şi Tinna

Jukebox va susţine primul concert public al anului 2017 la clubul Tribute din Bucureşti, pe 28 ianuarie.

Alături de Jukebox, vor urca pe scenă două invitate speciale: Alina Crişan (fosta componentă a trupei ASIA) si Tinna (Cristina Dobrescu, fosta concurentă X Factor care, în prezent, colaborează cu Luft Records şi este vocal coach la Atelierul de Voce).

Jukebox promite o seară de sâmbătă incredibilă la Tribute, un Live în care vor răsuna cele mai îndrăgite hituri internaţionale pop-rock, retro, funk, rock&roll precum şi alte genuri mai mult sau mai puţin cunoscute publicului larg, dar care vor face deliciul unei seri memorabile! Info si rezervări: www.tribute.ro

De multe ori recunoscută ca fiind “cea mai bună trupa de coveruri din România”, Jukebox este una dintre cele mai populare, dinamice şi versatile formaţii pop rock, funk, rock and roll, pop, retro şi fusion din România. Sunt de 16 ani pe piaţa muzicală, au peste 1500 de concerte Live, au înregistrat trei albume (“Christmas Songs”, “Feel Like Making Love” şi “Picuri de Rai”)  şi au 10 ani de televiziune în cadrul emisiunii “Cronica Cârcotaşilor”

Alte stiri din Muzica

Ultima oră