Marius Tucă Show – ediție specială. Invitat: Generalul (r) Eugen Bădălan - video

08 Mai 2022
Marius Tucă Show – ediție specială. Invitat: Generalul (r) Eugen Bădălan - video

Generalul (r) Eugen Bădălan, fost șef al Statului Major General, este omul potrivit la locul potrivit.Vorbește, cu expertiza și cu experiența domniei sale, despre simbolistica și scenariile zilei de luni, 9 mai, în istoria Rusiei, dar și despre parada militară care are loc, în fiecare an la Moscova, în Piața Roșie.

Își va celebra Putin victoria sau înfrîngerea? Mărirea sau decăderea Rusiei pe harta lumii? Va fi Ziua Comemorării și Reconcilierii sau Ziua celebrării obsesiilor, cinismului și ambițiilor lui Putin?

Generalul (r) Eugen Bădălan devoalează când și cum s-ar putea termina acest război și care vor fi repercusiunile finale? Va avea Putin curajul sau disperarea să recurgă la folosirea armamentului nuclear?

O discuție francă despre despre reorganizarea marilor puteri pe harta lumii, despre un război al mizelor mari și strategiilor periculoase. Unde se va opri, până la urmă, Rusia și care va fi prețul plătit, de noi, toți?

O nouă ediție pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă - https://www.facebook.com/mariustuca.ro - și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.

Alte stiri din Marius Tucă Show

Ultima oră