Marius Tucă Show – ediție specială. Invitat: Ion Cristoiu - video

26 Apr 2022
Marius Tucă Show – ediție specială. Invitat:  Ion Cristoiu - video

Publicistul Ion Cristoiu face o analiză completă, complexă și pertinentă despre tot ce mișcă-n lumea asta. Războiul din Ucraina, o nouă ordine mondială, alegerea unor lideri vechi la vremuri noi, mirajul scenei politice de pe plaiurile noastre mioritice. Nimic nu scapă ochiului de jurnalist cu patalama a lui Ion Cristoiu.

Invitatul lui Marius Tucă ne spune de ce consideră că Europa are, în fine, un lider în persoana lui Emmanuel Macron. Și de ce suntem, tehnic vorbind, în cel de-al Treilea Război Mondial. Dacă acum doi ani ne întrebam cum va arăta lumea după pandemie, tare am vrea să aflăm cum va arăta lumea după război și cum vor fi repoziționale marile și micile puteri.

O analiză la rece și un dialog mereu altfel între Marius Tucă și Ion Cristoiu despre o lume nebună, nebună, nebună. Tineți aproape!

Află totul despre războiul din Ucraina doar la Marius Tucă Show pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă - https://www.facebook.com/mariustuca.ro - și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Tineți aproape!

 

Alte stiri din Marius Tucă Show

Ultima oră