Marius Tucă Show – ediție specială. Invitați: Gabriel Diaconu și Ion Cristoiu - video

16 Aug 2022
Marius Tucă Show – ediție specială. Invitați: Gabriel Diaconu și Ion Cristoiu - video Galerie foto (2)

În prima parte a emisiunii, psihiatrul Gabriel Diaconu face, împreună cu Marius Tucă, o analiză completă și complexă a lumii în care trăim.

O lume nebună, nebună, nebună, în care lucrurile se întâmplă cu o viteză de nestăpânit, cu breaking news-uri pe bandă rulantă și fake news-uri care dau și mai mult contur unei lumi greu de controlat, dar ușor de manipulat. 

Care este, în anul de grație 2022 - cu o lume care baleiază între valuri pandemice, războaie și amenințări nucleare - barometrul pentru sănătatea psihică a românilor și nu numai? Cât de scump plătim prețul reconstruirii și reașezării puterilor pe harta lumii?

În partea a doua a emisiunii, publicistul Ion Cristoiu va intra în direct din Anglia relatând în stilul său atât de personal ce vede în jurul său, cum e lumea pe care o vizitează în aceste zile.

O nouă ediţie Marius Tucă Show doar pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă - https://www.facebook.com/mariustuca.ro - și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Tineți aproape!

Alte stiri din Marius Tucă Show

Ultima oră