Marius Tucă Show – ediție specială. Invitat: Alexandru Rafila - video

28 Iun 2022
Marius Tucă Show – ediție specială. Invitat: Alexandru Rafila - video

Prof. Dr. Alexandru Rafila, actualul ministru al Sănătății și fost reprezentant al României la OMS, vorbește la Marius Tucă despre sănătatea noastră cea de toate zilele.

Ce spune ministrul Sănătății despre posibilitatea de infectare cu variola maimuţei, când va sosi în România vaccinul împotriva acestei noi boli, cât de periculos este vibrionul holerei depistat în probele de apă pe plaja Vadul lui Vodă, dar şi cât de mare este riscul de a ne infecta cu COVID-19 în condiţiile în care numărul de cazuri oficiale este în creştere.

Alexandru Rafila face o radiografie a sănătății din România. Ce ne așteaptă din toamna și cât se periculoase sunt, în special, pentru psihicul omului aceasta baleiere de la un val al pandemiei la altul.

Cat de sănătoasă este în tara noastră comunicarea dintre autorități și cetatean și cum facem ca mesajul sa ajungă cât mai corect și mai eficient la cei care au nevoie sa ia decizii pentru viata și pentru sănătatea  lor?

O nouă ediție pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă - https://www.facebook.com/mariustuca.ro - și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.

Alte stiri din Marius Tucă Show

Ultima oră