Marius Tucă Show – ediție specială. Invitat: Victor Ponta - video

15 Aug 2022
Marius Tucă Show – ediție specială. Invitat: Victor Ponta - video

Victor Ponta, fostul premier al României, face o radiografie a guvernării de astăzi, într-un context în care valul de scumpiri îngreunează și mai mult nivelul de trai al românilor. Are Guvernul Ciucă un plan - economic, politic, de sănătate - pentru România? Cum arată, de acum înainte, scenariul pentru țara noastră? Este unul sumbru sau, dimpotrivă, avem motive să fim pe optimism?
 

Ce spune fostul premier despre împrumuturile cu dobânzi foarte mari pe care le accesează actualul Guvern? Ce se ascunde în spatele ameninţării nuclare din Europa şi de ce s-a creat isteria pastilelor cu iod? Va rezista coaliţia de guvernare până în 2024?
 

O discuție despre România de astăzi, despre perspectivele (sau nu) de a ne face auziți la Bruxelles, despre o economie fără direcție și despre hibele comunicării dintre politician și cetățean în România lui 2022.
 

O nouă ediție pe mariustuca.romiscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă - https://www.facebook.com/mariustuca.ro - și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Marius Tucă Show

Ultima oră