Marius Tucă Show – ediție specială. Invitat: Eugen Popa - video

27 Iul 2022
Marius Tucă Show – ediție specială. Invitat: Eugen Popa - video

Temerile, neîncrederea, avalanșa de informații negative par să dea, de multe ori, tonul vieții noastre. De mai bine de doi ani, trăim o (eternă ) pandemie, așteptând mereu încă și încă un val, un război dureros de nemilos, dar mai presus de toate avem, inoculată o pandemie a anxietății.

Eugen Popa, specialistul în hipnoză și autohipnoză, vorbește la „Marius Tucă Show” despre cum ne depășim fricile care ne domină viața, despre cum ne putem păstra sănătatea mintală și fizică, în ciuda vremurilor deloc ușoare pe care le trăim.

Ce beneficii are hipnoza și cine o poate practica? Cum poate ajuta hiptoza în schimbarea mentalității? Care sunt pilonii care stau la baza dezvoltării minții umane? Resemnare sau încredere? Frică sau curaj? Anxietate sau liniște? Cum facem alegerile corecte, dar și cum reușim să ne liniștim mintea și sufletul?

Află totul doar la Marius Tucă Show pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă - https://www.facebook.com/mariustuca.ro - și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Tineți aproape!

Alte stiri din Marius Tucă Show

Ultima oră