Smartphone-ul honor 7 lansat oficial în Europa

01 Sep 2015
Smartphone-ul honor 7 lansat oficial în Europa
Honor anunță lansarea versiunii europene a noului său vârf de gamă, smartphone-ul honor 7. Device-ul, complet metalic, include o serie de funcții inovatoare, precum cititorul de amprente din orice unghi sau butonul inteligent pentru căutări rapide pe Google, dar și capabilități multimedia de excepție, printre care se numără camera foto principală de 20MP.

Device-ul, complet metalic, include o serie de funcții inovatoare, precum cititorul de amprente din orice unghi, dar și capabilități multimedia, printre care se numără camera foto principală de 20MP.

Noutate importantă: honor va oferi o garanție specială celor care vor cumpăra modelul honor 7. Oferta, denumită 3+3 VIP Warranty Package, include o garanție de trei ani pentru telefon, fiind disponibilă pentru toate achizițiile de honor 7 în țările selecționate, înainte de 31 octombrie 2015.

Honor 7 are un corp în întregime metalic, acoperit cu un înveliș ceramic, pentru un aspect premium evident.

Cu un design ergonomic și un ecran cu diagonală de 5,2 inci,telefonul integrează butoane plasate cât mai inteligent pentru a permite utilizarea cu o singură mână mai ușor ca niciodată. Cititorul de amprente, integrat în noul honor 7, permite autentificarea rapidă, la 360 grade, a amprentei, din diferite unghiuri, și include chiar capabilitatea de auto-învățare astfel că acuratețea scanării este îmbunătățită prin reînregistrarea amprentelor folosite. Cititorul suportă gesturi intuitive de control pentru ca utilizatorii să poată face orice, de la a răspunde la telefon și până la a realiza fotografii.

Cu un puternic procesor octa-core HiSilicon Kirin 935, 3GB de RAM și 16GB ROM, honor 7 oferă performanțe greu de egalat. În plus, circuitele în formă de L elimină posibilitatea supraîncălzirii. Bateria este una de 3100 mAh.

Tehnologia Huawei Signal+ și antena duală permit rețelelor cu un semnal mai puternic să fie găsite de 80 ori mai repede în comparație cu viteza medie a unor device-uri similare.

Capabilitățile multimedia superioare ale honor 7 se datorează camerei principale de 20MP, care integrează un senzor Sony IMX 230 și tehnologia honor de focalizare rapidă, care permit aperturii sale f2.0 să captureze imagini vii în condiții cu iluminare scăzută, în doar 0,1 secunde. Camera secundară de 8MP are o apertură f2.4 și LED flash încorporat.

Puse în valoare de capabilitățile de îmbunătățire a imaginii ale honor 7, precum șide funcția panoramă, setările Perfect selfie sau Groufie sunt disponibile pentru utilizatorii pasionați de acest tip de fotografiere.

În plus, honor 7 oferă o serie de filtre personalizate, în timp ce modul său Good Food surprinde felurile de mâncare în fotografii reale, dar totodată apetisante. Telefonul este echipat și cu funcția revoluționară Light-painting prin intermediul căreia utilizatorii pot obține imagini artistice.

Mai mult decât atât, honor își poate trezi utilizatorii sau poate fi găsit, prin comenzi special concepute, precum “Dear honor” sau “Where are you”.

 

Alte stiri din Gadget

Ultima oră