UPDATE. Premiile Bafta: Kate, ducesa de Cambridge, pe covorul roşu. Cine sunt câştigătorii

12 Feb 2017 | scris de Gabriela Antoniu
UPDATE. Premiile Bafta: Kate, ducesa de Cambridge, pe covorul roşu. Cine sunt câştigătorii

Prinţul William şi Kate, ducesa de Cambridge, şi-au făcut duminică seara apariţia pe covorul roşu de la Royal Albert Hall din Londra, unde are loc ce-a de-a 70 ediţie a premiilor Academiei Britanice de Film (BAFTA). Cuplul princiar a fost primit cu ovaţii de cei prezenţi, relatează dailymail.co.uk.

Ducesa de Cambridge a reuşit să iasă în evidenţă, în ciuda aglomerării de actriţe şi staruri tv prezente la eveniment. Kate a fost o apariţie strălucitoare pe covorul roşu, purtând o rochie creată de Alexander McQueen, ducesa fiind un fan înfocat al creatorului de modă britanic. Rochia este de fapt o variantă a alteia, cu corset, din colecţia de primăvară-vară 2016.

 

 

În ciuda frigului de afară, Kate a preferat să-şi lase umerii goi, să zâmbească mulţimii, dar fără să se oprească pentru fotografii şi reporterii care aşteptau.

Chiar au existat speculaţii că membrii Academiei Britanice de film erau îngrijoraţi că ducesa de Cambridge le va eclipsa pe nominalizatele la premiile Bafta dacă va onora invitaţia la ceremonia de decernare. 

Presa a fost atât de interesată de look-ul ducesei de Cambridge încât au întrebat reprezentanţii Palatului Kensington dacă cerceii purtaţi de Kate erau ai ei personal, aparţineau unei colecţii sau au fost împrumutaţi cu ocazia evenimentului. Numai că Palatul Kensington a refuzat să răspundă.

Cine sunt câştigătorii

Premiul BAFTA pentru cel mai bun film şi cel mai bun film britanic a revenit peliculei "I, Daniel Blake", regizat de Ken Loach, relatează radiotimes.com.

Casey Affleck a câştigat premiul pentru cel mai bun actor în rol principal, în filmul ‘Manchester by the Sea’.

Cea mai bună actriţă în rol principal a fost desmnată Emma Stone în La La Land.

Premiul pentru cel mai bun actor într.un rol secundar a revenit lui  Dev Patel pentru rolul din filmul Lion.

Viola Davis a câştigat premiul BAFTA pentru cea mai bună actriţă în rol secundar, în filmul Fences

Foto: dailymail.co.uk

Alte stiri din Film

Ultima oră