Marius Tucă Show – ediție specială. Invitat: Ion Cristoiu - video

25 Mai 2022
Marius Tucă Show – ediție specială. Invitat: Ion Cristoiu - video Galerie foto (2)

Dr. Ioan Boleac, medic primar Obstetrică-Ginecologie, aduce în discuție un subiect extrem de important și discutat în zilele noastre: celulele stem și speranța de viață adusă de acestea. Domnia-sa explică motivul pentru care celulele stem reprezintă o nouă opțiune de tratament cu ample oportunități terapeutice, demonstrate prin numeroase studii.

De ce trebuie să recoltezi sânge ombilical și țesut la naștere? Ce recoltam, când recoltăm şi cum recoltăm? Care sunt bolile care pot fi tratate astăzi cu terapii bazate pe celule stem, dar și poveștile tratamentelor de succes?

În cea de-a doua partea a emisiunii, publicistul și scriitorul Ion Cristoiu analizează cele mai importante evenimente ale săptămânii, la trei luni de la războiul din Ucraina.

Ce mituri au căzut în toată această perioadă? Ce previziuni s-au adeverit? Ce urmează în războiul armelor, al propagandei în toate formele ei și al ambițiilor politice?  

O nouă ediție pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă - https://www.facebook.com/mariustuca.ro - și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.

Alte stiri din Marius Tucă Show

Ultima oră