Meciul de Cupă Davis România-Slovenia, transmis de Digi

18 Feb 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Meciul de Cupă Davis România-Slovenia, transmis de Digi

Veste bună pentru iubitorii tenisului! Meciul din Cupa Davis al echipei României cu Slovenia, în primul tur al grupei I în zona euro-africană,va fi transmis în exclusivitate la Digi Sport.

 

Horia Tecău, Florin Mergea, Adrian Ungur și Marius Copil vor juca la Arad, în perioada 4-6 martie. „E foarte important ca meciurile din Cupa Davis să se dispute în mai multe orașe, ca mai multă lume să aibă oportunitatea să ne vadă jucând. Pentru că jucăm acasă, e foarte important să avem sținerea publicului, pe care ni-l dorim numeros și care să ne susțină gălăgios”, a spus Horia Tecău.

 

În cazul unei victorii, în turul doi tricolorii vor întâlni Spania lui Rafael Nadal si David Ferrer. Partida cu ibericii va fi decisivă pentru calificarea în play-off-ul pentru Grupa Mondială.

 

Cel mai bine cotat jucător al slovenilor este Blaj Rola, locul 143 ATP. Dintre români, Adrian Ungur ocupă locul 189 mondial, iar Marius Copil se afla cu 10 poziții mai jos. Meciul împotriva Spaniei s-ar juca în perioada 15-17 iulie, în România.

 

Mai multe detalii legate de pregătirile pentru Cupa Davis pot fi accesate pe www.digisport.ro.

Alte stiri din Sport

Ultima oră