Marius Tucă Show – ediție specială. Invitat: Ion Cristoiu - video

29 Iun 2022
Marius Tucă Show – ediție specială. Invitat: Ion Cristoiu - video

Ion Cristoiu comentează - în stilul cu care deja ne-a obișnuit - cele mai importante evenimente ale lumii de astăzi. Prin prisma experienței sale de gazetar cu patalama, invitatul lui Marius Tucă îți spune cine schimbă soarta lumii. Cine dă mai mult. Cine negociază mai bine.

Cine este marele câștigător sau marele perdant din bătălia armelor, a orgoliilor și obsesiilor mai marilor planetei? Ce este mit și ce este realitate în deja mult folosita și temuta expresie „Putin și butonul roșu?” Cum se respiră astăzi libertatea? Sau lipsa ei. Se trăiește bine în România lucrului (prea) bine făcut? Ghinion!

„În vechime, ei au scris că este dulce și potrivit pentru a muri pentru o țară. Dar în războiul modern, nu este nimic dulce și nici nu se potrivește în moartea ta. Vei muri ca un câine pentru nici un motiv bun.” (Ernest Hemmingway).

O nouă ediție pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă - https://www.facebook.com/mariustuca.ro - și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.

Alte stiri din Marius Tucă Show

Ultima oră