Eugenie Bouchard este doar frumoasă! (VIDEO)

18 Apr 2015
Eugenie Bouchard este doar frumoasă! (VIDEO)
Intelepciunea populara romaneasca, e adevărat, nu foarte politically-correct, ar exprima cât se poate de clar sindromul care se pare că o bântuie pe Eugenie Bouchard, jucătoarea de tenis canadiană, după gestul pe care l-a comis în fața Alexandrei Dulgheru și a presei, înaintea întâlnirii din Fed Cup dintre România și Canada. "E frumoasă, dar cam... "

Comentariul nu se referă neapărat la lipsa de inteligență a canadiancei, că nimeni n-a stat să o caute de IQ, ci  la gravele sale carențe de educație, Bouchard refuzând sa strângă mâna Alexandrei Dulgheru, in cadrul unui eveniment care era cât se poate expus public și care poate fi luat exemplu de conduită de către toți puștii care aspiră să devină vedetele ale tenisului mondial.

"Nu am nimic cu ea. Nu cred în ideea de a-i ura succes adversarei mele înainte de meci. După ce vom juca, îi voi strânge mâna, indiferent de ce se va întâmpla”, a motivat gestul Bouchard

Alexandra Dulgheru, surprinsă de comportamentul canadiencei, a reacționat în singurul mod în care se poate răspunde unei astfel de mârlănii, râzând.
“A fost puţin ciudat, pentru că ei au spus “shake hands”, iar ea nu a vrut. E decizia ei! A fost puţin ciudat momentul, dar fiecare se comportă cum vrea. Poate nu a dat bine pe cameră, dar nu ne deranjează“, a declarat Dulgheru. (C.S.)


 

Alte stiri din Sport

Ultima oră