Varianta șoc: Ancelotti ar putea ajunge antrenorul Barcelonei

21 Mai 2015
Varianta șoc: Ancelotti ar putea ajunge antrenorul Barcelonei
Ipoteza soc aparuta in ziarul spaniol El Pais: Carlo Ancelotti, actualul antrenor al Realului , ar putea prelua, din vara, echipa Barcelonei. Ipoteza ziarului spaniol porneste de la conflictul pe care Luis Enrique, actualul antrenor al echipei catalane, l-a avut in iarna cu Messi.

In club se stie ca impacarea celor doi a fost doar un armistitiu temporar, ei convenind ca, in situatia de atunci, e singura solutie pentru a duce echipa la performantele pe care le stabilisera la inceputul sezonului. Lucrurile s-au linistit, Barcelona a castigat campionatul Spaniei si e foarte aproape de a bifa inca alte doua obiective: Cupa Spaniei si trofeul UCL.

Surse din interiorul clubului au relatat El Pais ca Enrique, un tip extrem de orgolios, considera ca a fost umilit in acest conflict si singura solutie, dupa ce va castiga si aceste doua trofee, este sa plece la alta echipa.Ar fi si o “palma” data sefilor clubului care, atunci, au avut o pozitie mai mult decat favorabila jucatorului.

Conducerea Barcelonei stie acest lucru si pe lista de posibili succesori a aparut si Carlo Ancelotti.Acesta mai are contract cu Real dar toata lumea se asteapta sa fie demis dupa disputarea ultimei etape de sambata.

Autorul  acestei propuneri soc este Ariedo Braida, responsabilul cu relatiile internationale ale clubului catalan, un italian care-l cunoaste bine pe Ancelotti. Principalul argument al lui Ariedo in sustinerea acestei variante este faptul ca Ancelotti are tactul si inteligenta necesara pentru a relationa cu mari vedete.

De-an lungul carierei el a avut sub comanda sa mari fotbalisti  ca Zidane, Ronaldo,Sevcenko, Kaka,Ibrahimovic sau Drogba. Iar relatiile cu aceste mari nume ale fotbalului au fost excelente. Pe de alta parte, viziunea lui Ancelotti despre fotbal nu e departe de stilul Barcelonei:posesie si atac permanent.

In toata aceasta speculatie seducatoare ramane un element necunoscut :ce vor spune fanii Barcelonei cand il vor vedea pe Camp Nou ca antrenor al echipei pe cel care,pana de curand,era conducatorul “prietenilor “ de la Real. Dar ce poveste spectaculoasa ar fi sa se intample asa... 

Alte stiri din Sport

Ultima oră