SIMONA HALEP, eliminată în semifinale la Roma
de Carla Suarez Navarro: 6-2, 3-6, 5-7 (VIDEO)

16 Mai 2015
SIMONA HALEP, eliminată în semifinale la Roma <br />de Carla Suarez Navarro: 6-2, 3-6, 5-7 (VIDEO)
Simona Halep a intrat pe terenul de la Foro Italico extrem de determinată și de concentrată, condiții nu suficiente pentru a se impune în fața spanioloaicei Carla Suarez Navarro în semifinalele turneului WTA de la Roma.

După un joc dezinvolt al Simonei în primul set, în care s-a și impus cu 6-2, soarta meciului s-a schimbat, spanioloaica schimbând tactica abordată și ridicând mai mult mingile peste fileu, în dorința de a câștiga mai mult timp pentru a-și pregăti mai bine loviturile.

Controlându-și mai bine nervii, Navarro a câștigat setul doi, 6-3, pe fondul apariției unor greșeli neforțate ale lui Halep, în special în zona din apropierea fileului, unde jucătoarea noastră pare neajutorată în momentele tensionate ale meciului.

Beneficiind de sfaturile antrenorului său, mai echilibrată și mai concentrată, Navarro s-a impus în cel de-al treilea set (7-5), deși la un moment dat Simona s-a aflat la două puncte de adjudecarea partidei.

Cu o mai bună pregătire la nivel psihic, ce i-ar asigura un control mai bun în momentele tensionate ale partidei și cu o pregătire suplimentară în jocul din apropierea fileului, ce se va concretiza într-o mai mare încredere în abordarea unor lovituri decisive, Simona Halep poate spera la mai mult în turneul de Mare Șlem de la Roland Garros.





Alte stiri din Sport

Ultima oră