Ronaldo,doi gemeni de la o mamă surogat. O fi...? Nu că ar fi ceva rău...

13 Mar 2017 | scris de Radu Popescu
Ronaldo,doi gemeni de la o mamă surogat. O fi...? Nu că ar fi ceva rău...

Deocamdată e o ştire de tabloid : Ronaldo,starul celor de la Real Madrid, va avea nu peste mult timp doi gemeni de la o mamă surogat din SUA. Exact cum s-a întîmplat şi în 2010 cîn toată lumea a aflat uimită că Ronaldo a devenit tată de la o mamă surogat ,tot din State.

Copilul are acum 7 ani,este deja o vedetă a presei ,stă cu Ronaldo dar de creşterea sa se ocupă,în primul rînd, mama şi sora starului-toţi locuiesc împreună,cum s-ar spune atacantul Realului stă cu mama.Micuţul merge uneori la meciurile lui Ronaldo sau îl însoţeşte la diferite festivităţi-aşa a aflat presa că micuţul Cristiano este admiratorul lui Messi.

Acum fanii se întreabă de ce marea vedetă de ce nu a apelat la metoda clasică de dă-i şi luptă şi,din nou se foloseşte de metoda mamei surogat.

E o alegere curioasă care dă naştere la tot felul de bîrfe De pildă,faptul că starul portughez ar fi...nu că ar fi ceva rău în asta. Deşi,totuşi...

Acum Ronaldo formează un cuplu cu o fostă vînzătoare într-un magazin de lux şi presa scrie că cei doi se pregătesc de căsătorie. 

Alte stiri din Sport

Ultima oră