Rapidiştii au mai primit o lovitură. Dumnezeu îi vrea la matineu!

22 Mai 2015
Rapidiştii au mai primit o lovitură. Dumnezeu îi vrea la matineu!
Tribunalul Arbitral Sportiv ar trebui mutat de la Lausanne la Bucuresti. Orice scandal din sportul romanesc ajunge la TAS. Probabil ca portarul de la intrarea in cladirea forului international vorbeste romaneste.

In aceasta dimineata, CFR Cluj-Napoca si-a primit punctele inapoi si a scapat de retrogradarea in esalonul secund al fotbalului romanesc. “Tribunalul Arbitral de la Lausanne s-a pronunțat astăzi în cazul procedurilor disciplinare deschise de Federația Română de Fotbal pentru clubul FC CFR 1907 Cluj. Decizia Tribunalului anulează deciziile comisiilor Federației Române de Fotbal și suspendă procedurile discplinare deschise de Federația Română de Fotbal până la soluționarea procesului de insolvență în care este implicat clubul CFR Cluj. După publicarea motivării acestei decizii, Federația Română de Fotbal va analiza oportunitatea utilizării ultimei căi de atac împotriva deciziei”, anuntat www.frf.ro.

In aceste conditii, ardelenii au urcat pe locul al treilea, insa nu vor putea evolua in cupele europene din cauza faptului ca se afla in plin proces de insolventa. Implicatiile deciziei luate de TAS afecteaza insa lupta pentru salvarea de la retrogradare. Gaz Metan Medias, cu 35 de puncte, a coborat sub “linia mortii”, iar Concordia Chiajna, cu 38 de puncte, este ultima echipa ce zambeste.

In schimb, echipe de traditie din fotbalul romanesc precum Rapid (33p), Universitatea Cluj-Napoca (32p) si FC Brasov (32p) mai au doar sanse teoretice sa nu ajunga la matineu. In viitorul sezon, in Liga I vor evolua echipe fara suporteri precum ACS Poli Timisoara, Viitorul Constanta, Concordia Chiajna, Astra Giurgiu, FC Voluntari sau CSMS Iasi. Sa tinem cont de faptul ca galeriei Stelei nu mai merge in peluza la meciurile favoritilor din cauza scandului legat de sigla clubului, Dinamo nu mai umple stadionul nici daca spectatorilor li s-ar da bani ca sa vina la meciuri, iar CSU Craiova si Pandurii Tg Jiu se vor muta "cu chirie" pentru ca isi construiesc arene noi, si sa nu ne mire daca la partidele de fotbal din Liga I vor asista mai putini oameni decat se aduna pentru o partida de sah in Cismigiu.  

Alte stiri din Sport

Ultima oră